Hvidere smil

VELKOMMEN hos TANDLÆGEHUSET

Vi har gode priser på tandproteser

Vi udfører forskellige former for permanente løsninger inden for tandproteser

Du tilbydes også midlertidige løsninger for proteser i forbindelse med isættelse af implantater. Vi vejleder dig om dine muligheder når kommer hos os.

Hvad er en tandprotese?

En tandprotese er en erstatning for en eller flere manglende naturlige tænder. Tandproteser anvendes af rigtig mange mennesker, da kun meget få mennesker er i stand til at bevare alle deres naturlige tænder gennem hele deres liv. 

Vi står klar til at hjælpe dig med råd, hjælp og konkret vejledning når du har brug for os. 

Kontakt os nu for at høre mere om tandproteser.

Hvilke typer tandproteser findes der?

Der findes flere forskellige typer af tandproteser. Hos Tandlægehuset i København forklarer dig om dine muligheder, og vi kan rådgive dig omkring hvad der kan lade sig gøre i netop din situation. Vi tager naturligvis altid hensyn til dine ønsker og økonomiske situation. 

Hos Tandlæsehuset tilbyder vi dig 3 forskellige former for tandproteser: 

  • helproteser 
  • delproteser 
  • tryklåsproteser

Proteser fremstilles altid efter et aftryk af din mund. På den måde sikres at tandprotesen passer nøjagtigt til din mund og suger sig godt fast. Derfor vil du ikke opleve, at tandprotesen sidder løst eller føles ubehagelig.

En protese kan også sættes fast med en bøjle, som klikkes fast på en eller flere af dine naturlige tænder. Ved denne løsning er det vigtigt at sikre, at de naturlige tænder som anvendes, er godt forankret i knoglen. En protese med en bøjle kaldes også for en delprotese eller en unitor protese. 

I nogle tilfælde kan det anbefales at vælge at montere tandprotesen med tryklåse. Disse tryklåse kan enten være monteret på dine naturlige tænder eller på kunstige tandrødder. Disse kunstige tandrødder kaldes for implantater. 

Fordelen ved denne løsning er, at tandprotesen er mere fastsiddende, end det ellers er tilfældet. Det bliver mere og mere almindeligt at anvende tryklåse ved tandproteser.

Er en tandprotese synlig

Alle protesetænder fremstilles i naturtro farver og former. Hvis tandlægen foretager et aftryk inden tænderne trækkes ud, vil det være muligt at skabe en protese der ligner dine tidligere tænder mest muligt. 

Hvis du for eksempel har haft en mørk tand eller kroner, kan dette efterlignes på protesen. Protesetænder laves efter dine ønsker – og i en version, så ingen vil opdage, at du har fået dem.

Hvordan vedligeholder man en protese?

Tandproteser skal den holdes rene – præcis ligesom naturlige tænder. Dette gøres ved at børste den og at skylle den ofte – gerne efter hvert måltid.

Andre behandlinger

Skal vi ringe dig op?

Udfyld denne formular – så ringer vi dig op snarest muligt.

Du er også velkommen til at kontakte os for at høre mere om vores behandlinger eller tidsbestilling.

Hvis du har en forespørgsel eller lignende – så udfyld venligst denne formular eller ring på telefon: 53 73 74 75

Vi glæder os til at høre fra dig.