Hvidere smil

VELKOMMEN hos TANDLÆGEHUSET

FÅ HVIDE TÆNDER MED TANDRENS ELLER TANDBLEGNING

Få de hvide tænder tilbage med en tandblegning

Vi tilbyder to forskellige tandblegninger, som gør dine tænder hvide og flotte.

Hvordan virker en tandblegning?

En tandblegning er en effektiv metode til at gøre dine tænder hvide. En tandblegning er en optisk effekt, der gør lysets tilbagekastning lysere. Dine tænders farve bestemmes af lysets brydning og den tilbagekastning fra overfladen af tanden og dybere ned i tanden som øjet ser.

En tandblegning virker ved at trænge ind i tanden og spalte farvekornene til mindre farvekorn. Denne spaltning gør, at tanden kommer til at se lysere ud. Selvom denne forklaring virker kompleks og teknisk, giver det gode resultater for dine tænder.

Hvor lang tid holder en tandblegning?

En tandblegning er desværre ikke en behandling der holder for evigt. Resultatet af blegningen er bestemt af livsstil og vaner – herunder mundhygiejne. Blegningen kan virke fra et til flere år. Dine tænder vil dog oftest forblive lysere, end de var før blegningen.

Tandblegning er ikke skadeligt for dine tænder, men det er nødvendigt at du følger vores tandlæges anvisninger nøje, så processen bliver foretaget korrekt. Der kan dog efterfølgende komme isninger i tænderne og ømhed i tandkødet, men dette går over af sig selv igen.

Tooth and toothbrush on white isolated background. 3d

Hvad kan være årsagen til misfarvningerne?

Der kan være mange årsager til misfarvede tænder. Nogle mennesker har lysere tandemalje end andre – ligesom gule tænder kan være arveligt. Er tænderne misfarvede af tobak, farvestoffer fra kosten eller er der fejl i emaljen, kan tænderne som regel bleges. 

Aldersbetinget misfarvninger kan som oftest også bleges, især hvis misfarvningen er forårsaget af porøsitet i emaljen, sygdom eller medicin. Generelt er det dog nemmere at blege tænderne på unge mennesker end på ældre.

Kan alle typer tænder bleges?

Ikke alle misfarvede tænder kan bleges. Fyldninger og keramiske kroner kan ikke bleges, og og skal i værste tilfælde udskiftes efter en tandblegning. 

Derfor skal du altid rådføre dig med din tandlæge eller tandplejer, inden du starter på en tandbehandling.

Vi tager selvfølgelig en snak med dig om dine forventninger til behandlinger inden den påbegyndes. Kontakt os nu og lad os få en snak.

Andre behandlinger

Skal vi ringe dig op?

Udfyld denne formular – så ringer vi dig op snarest muligt.

Du er også velkommen til at kontakte os for at høre mere om vores behandlinger eller tidsbestilling.

Hvis du har en forespørgsel eller lignende – så udfyld venligst denne formular eller ring på telefon:  53 73 74 75

Vi glæder os til at høre fra dig.