Hvidere smil

VELKOMMEN hos TANDLÆGEHUSET

Få et flot smil med implantater

Vi har skarpe priser på implantater

Tandimplantater er vores speciale. Vi har 25 års erfaring, bruger de bedste materialer fra Straumann og efteruddanner os løbende på området. For at give vores ekspertise og viden videre, fungerer vi som mentor for yngre tandlæger og underviser andre behandlere.

Hvad er et tandimplantat?

Et tandimplantat kan erstatte en eller måske flere mistede tænder. Der er ikke synlig forskel på de naturlige tænder i munden og tanden på et implantat.

Et tandimplantat er kort fortalt en kunstig tandrod, som er erstatter den naturlige tandrod. Implantatet bliver opereret ned i kæbeknoglen, hvor tandlægen forinden har boret et lille hul. Derved får du en langtidholdbar ny og flot tand.

Hos Tandlægehuset er vi eksperter i implantater. Kontakt os nu og hør mere om hvordan vi kan hjælpe dig.

Hvordan foregår behandlingen?

I nogle situationer kan kæbeknoglen være svækket, og det kan derfor være nødvendigt at opbygge knoglen igen, inden implantatet isættes.

Ved isættelsen af implantatet bliver området effektivt lokalbedøvet, og operationen er derfor ganske smertefri. Implantaterne findes i mange forskellige fabrikater, størrelser og typer.

Tandimplantater kan enten erstatte en enkelt tand eller danne basis for en fuldstændig restaurering af tandsættet. Man kan således både sætte fastsiddende tandbroer eller aftagelige tandproteser fast på implantaterne.

Hvad kræver det at få tandimplantater?

En behandling med tandimplantater er mulig for langt de fleste, som har mistet en eller flere tænder. Alderen er i den forbindelse ikke nogen hindring.

Det vigtigste er, at kæbeknoglen er sund og rask og det vurderer tandlægen ud fra forundersøgelsen samt den indledende røntgenscanning.

I nogle tilfælde er det også muligt at genopbygge kæben, og dermed gøre den egnet til en behandling med implantater. Tag en snak med din tandlæge om hvilke muligheder du har for at få implantater.

Hvordan føles tandimplantater?

Du vil stort set ikke kunne se eller mærke forskel på dit nye tandimplantat og dine egne naturlige tænder.

Dog skal man være ekstra omhyggelig med at holde implantatet rent, da dette er med til at sikre et langsigtet godt resultat. Her kan man, udover almindelig grundig tandbørstning, med fordel anvende tandtråd og mellemrumsbørster til at holde mellemrummene ved implantatet rent.

Hvis du vil vide mere om vores tandbehandlinger, så kontakt os. 

Andre behandlinger

Skal vi ringe dig op?

Udfyld denne formular – så ringer vi dig op snarest muligt.

Du er også velkommen til at kontakte os for at høre mere om vores behandlinger eller tidsbestilling.

Hvis du har en forespørgsel eller lignende – så udfyld venligst denne formular eller ring på telefon:  53 73 74 75

Vi glæder os til at høre fra dig.

Du finder os her:

Tandlægehuset København

Bispebjerg bakke 7

2400 København NV

tlf: 41 11 21 11

Tandlægehuset Nykøbing F

Nygade 32

4800 Nykøbing Falster

tlf: 41 11 21 11

Tandlægehuset Nakskov

Vejlegade 4

4900 Nakskov

tlf: 41 11 21 11