VELKOMMEN hos TANDLÆGEHUSET

Har du ikke været hos os før?

Vi ser frem til at byde dig velkommen

Når du besøger os første gang sætter vi altid ekstra tid af til dig som ny patient. Det er vigtigt, at du oplyser os om din tandhistorik, fx hvilke problemer du har haft, hvilke behandlinger du har fået.

Første besøg

Hvis du lider af tandlægeskræk eller på anden måde føler dig utryg, så skal du endelig informere os om det. Så ved vi, at vi skal være ekstra varsomme – og vi går aldrig hurtigere frem, end du har mod på.

Vi vil som oftest rekvirere din journal fra din tidligere tandlæge, så vi ved, hvad du tidligere har fået foretaget af forebyggelse og behandling.

Før vi påbegynder undersøgelser og behandlinger, oplyser vi dig altid om forløbet. Vi sætter aldrig noget i gang, uden du har givet din tilladelse til det.

Hvis vi anbefaler et større behandlingsforløb, giver vi dig en behandlingsplan med prisoverslag, så vi sammen kan lægge en plan for, hvordan du kommer igang og hvad du bør prioritere, så vi imødekommer både dine ønsker og dit økonomiske råderum.

Professionel behandling

Du vil blive modtaget af vores dygtige personale, og vi har afsat god tid til, at vi sammen kan tale om dine forventninger, ønsker og behov.

Du må meget gerne komme i god tid, så vi kan få registreret alle dine oplysninger i journalsystemet.

Når du kommer første gang skal du medbringe gyldigt sygesikringskort, så registreringen kan ske hurtigt og rigtigt. Hvis du tager medicin, må du meget gerne medbringe medicinskema og medicinkort.

Andre informationer

Du vil blive tilbudt automatisk indkaldelse til et regelmæssigt eftersyn, så vi kan hjælpe dig med at huske dit næste tandlægebesøg.

Vi vil anmode om at rekvirere din journal og røntgenbilleder fra din tidligere tandlæge – selvfølgelig med din accept. Først derefter vil vi modtage journalen.

For os er det vigtigt, at du får en kompetent og omsorgsfuld behandling.  Så ønsker du, at vi gør noget anderledes, skal du blot sige til, så vil vi forsøge at efterkomme dine ønsker.

Skal vi ringe dig op?

Udfyld denne formular – så ringer vi dig op snarest muligt.

Du er også velkommen til at kontakte os for at høre mere om vores behandlinger eller tidsbestilling.

Hvis du har en forespørgsel eller lignende – så udfyld venligst denne formular eller ring på telefon:  53 73 74 75

Vi glæder os til at høre fra dig 

Du finder os her:

Tandlægehuset København

Bispebjerg bakke 7

2400 København NV

tlf: 53 73 74 75