VELKOMMEN hos TANDLÆGEHUSET

TANDFYlDNINGER I PLAST

Hos tandlægehuset anvender vi plastfylninger

Uanset om du har meget der skal laves, eller om du hyppigt går til tandlæge er du velkommen hos os. På vores topmoderne og hyggelig tandklinik udfører vi alle former for tandbehandlinger af højeste kvalitet til fordelagtige priser.

Plastfyldninger

For mange år siden brugte man primært bly til at fylde huller i tænderne. Senere begyndte tandlæger i hele verden at bruge sølv til at fylde huller. I dag anvender langt de fleste tandlæger plastfyldninger i tænder der har været udsat for cariesangreb.

Hos tandlægehuset anvender vi udelukkende plastfyldninger. Plasten er meget slidstærk og fungerer på samme måde som sølvfyldning. Plast har dog en række fordele, som gør plast meget fordelagtig i forhold til sølvfyldinger.

Fordele ved plastfyldninger

Den største fordel ved at bruge plastfacader eller fyldninger i plast er at plasten limer sig til tanden. Når plasten limer sig til tanden, behøver tandlægen kun at bore den syge tandsubstans væk. 

Derudover er plastens limende effekt også med til at hæmme revner og flækker i tænderne, som ofte giver store gener. Derved undgås en lang række potentielle skader fremadrettet.

En anden væsentlig fordel ved plastfyldinger er, at de har næsten samme farve som dine naturlige tænder. Du får derfor et mere ensartet og flot resultat, end du ville få med de traditionelle sølvfyldninger.

Plasten findes i mange forskellige farvenuancer, hvilket sikrer, at fyldningen kommer til at ligne din egen tand til forveksling.

Derudover kan man let forme plasten så den passer til dine tænder, og derved føles naturlig i munden.

En tredje fordel ved at anvende plast frem for amalgam er, at det skåner miljøet, da plastmaterialet hverken indeholder kviksølv eller andre tungmetaller.

Samtidig undgår man også ved en plastfyldning, at patienten får bivirkninger af en behandling, hvilket kan ske med amalgam eller de traditionelle sølvfyldninger som de også kaldes, hvor man har skulle være opmærksom på kviksølvsforgiftning.

Hos tandlægehuset kan vi naturligvis hjælpe dig med huller i tænder og alle former for plastfyldninger. Du kan finde vores priser på plastfyldninger under tandlægepriser. 

Du er selvfølgelig også meget velkommen til at kontakte os med forespørgsler eller spørgsmål til behandlingen.

Andre behandlinger

førende Tandlæger

Vi er blandt landets førende tandlæger og vi holder os konstant opdateret med nyeste viden.

TOPMODERNE KLINIK

I vores spritnye klinik råder vi over det absolut bedste og mest moderne teknologiske udstyr.

NÆNSOM BEHANDLING

Vi udfører altid vores behandlinger så nænsomt og smertefrit som overhovedet muligt.

GODE PRISER

Vi tilbyder behandlinger i høj kvalitet til fordelagtige priser. Kontakt os nu og hør mere.

Skal vi ringe dig op?

Udfyld denne formular – så ringer vi dig op snarest muligt.

Du er også velkommen til at kontakte os for at høre mere om vores behandlinger eller tidsbestilling.

Hvis du har en forespørgsel eller lignende – så udfyld venligst denne formular eller ring på telefon: 41 11 21 11

Vi glæder os til at høre fra dig.